pondelok 18. decembra 2017

U Myšáka




Ak ste v Prahe, určite sa zastavte v cukrárni Myšák. Minimálne pre ten nádherný interiér, ktorý citlivo nadväzuje na dlhú históriu tejto cukrárne, ktorá sa píše už od roku 1904. Ako to s cukrárňou presne bolo a ako to s ňou je dnes, čítajte na stránke tu.
Nuž a ak nepatríte k milovníkom takýchto interiérov, aj tak sa v cukrárni Myšák musíte zastaviť. Majú tu totiž fantastické jedlo. Obzvlášť veľmi bohaté raňajkové menu. Potom rôzne obložené chlebíčky, polievka dňa a v neposlednom rade vynikajúce koláčiky. Veď predsa cukrárna! Môj osobný tip je rakvička. Na rakvičku mám tie najsladšie spomienky z detstva a keď som ju po rokoch opäť uvidela v ponuke cukrárne, ani si neviete predstaviť moju radosť. Rakvičky som ako malá len tak dzobkala na sucho, ale u Myšáka vám ju ešte dozdobia veeeľa šlahačkou a strúhanou čokoládou. A ako veľký bonus si užívam milý personál a mladý muž na prízemí vám aj otvorí dvere a milo vás vyprevadí!

Oblečený mám už pár rokov starý a stále môj obľúbený oversize kabát z H&M, veľký šál Zara, vlnené nohavice z malého obchodu v Benátkach a čižmy z &otherStories.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Napíšte komentár/Write your comment, thank you :)