utorok, 21. júna 2016

Olive Oil Cake




DituP. sledujem už odvtedy, čo šéfovala môjmu vtedy veľmi obľúbenému časopisu Apetit. Vlastním obidve jej kuchárske knihy. Jej recepty sú zrozumiteľné a veľmi chutné. No nikdy som ju nepočula / nevidela live. Nedávno som náhodou prepínala aj na iné programy ako eurosport a Hbo a práve začínal jej Tv seriál na ČT. Naiprv som zostala zaskočená jej hlasom. Vôbec sa mi k nej nehodil. No sústredila som sa na jej recepty. Témou bolo moje obľúbené Taliansko a olivový olej. Teplé paradajky v jedle nemám rada, ale táto "buchta" s olivovým olejom je úžasná.
Veľmi rýchly a jednoduchý recept nájdete tu / ja som vynechala ten alkohol, ničím som ho nenahradila a aj tak to vyšlo /. Koláč s toľkým množstvom olivového oleja je možno trochu prekvapivý, avšak výsledok je lahodný, presne ako sľubuje aj DitaP. No a krém s ovocím? K tomu už nemusím snáď nič dodávať.
Ako nám chutilo si pozrite aj na instagrame.

fotky ja na iPhone


7 komentárov:

  1. sranda, že nepozeram vobec telku a uplne nahodne som si k nej sadla a uplne nahodne som tiez prepla na DituP a tiez som bola zaskocena hlasom..
    buchta vyzera dobre ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tiež som bola zaskočená nielen jej hlasom, ale aj prejavom, ktorý mi bohužiaľ vôbec nesadol, aj keď som sa snažila zvyknúť si...:(
    jej knihy mám, ale pre mňa forevr asi zostane neskutočný PÁN jamie!
    nielen kvôli vareniu, ale aj kvôli úžasnej plusovej energii, prirodzenej radosti z varenia, aj preto, že cuketám povie "no pojďte holky.." a nastrúha ich do placiek...:)
    (a jeho rodinka....love!)
    enrú

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mas pravdu, cely prejav bol dost strnuly, bola velmi staticka..
      to sa samozrejme s Jamie-m neda porovnavat!

      ale buchta" dobra :))

      Odstrániť
    2. áno, ona je dobrá buchta....žmurk!
      enrú

      Odstrániť

Napíšte komentár/Write your comment, thank you :)